Співпраця з Юридичним центром

Юридичний Центр – це професійне об’єднання адвокатів, засноване з метою захисту прав громадян та підприємців як в Україні, так і за кордоном. Головною метою Юридичного Центру є висока фаховість надання правових послуг, що досягається шляхом індивідуальної спеціалізації юристів

Юридичний центр є першим об’єднанням юристів Івано-Франківщини, яке представляє інтереси клієнтів за кордоном, захищає їх інтереси в Міжнародному комерційному арбітражі.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта це професійна політика Юридичного центру. Слід зазначити, що в своїй роботі Юридичний центр керується принципами конфіденційності і ділової етики та більш за все цінує довіру своїх клієнтів.

Індивідуальні консультації, представництво по справах за окремими дорученнями та абонентське обслуговування бізнес-структур і професійних об’єднань є одними із форм надання правової допомоги Юридичного центру.

Протягом багатьох років Юридичний центр плідно співпрацює з юридичним інститутом. Так, ми активно співпрацюємо в напрямку:

  • підготовки, рецензування і публікації наукового, навчально-методичного та практичного спрямування;
  • проведення експертних досліджень та оціночної діяльності щодо правових питань;
  • обміну інформацією про сучасні наукові та практичні досягнення в правовій сфері;
  • організація та здійснення взаємних стажувань, навчань та підвищення кваліфікації сторін.
  • тощо.

Працівники Юридичного центру також приймають активну участь в організації та проведенні спільних симпозіумів, наукових конференцій, форумів, виставок, семінарів, круглих столів, інших науково-практичних заходів з правових питань.

Контакти:

вул. Страчених, 3 (2-ий поверх) 76000, м.Івано-Франківськ, Україна

тел.факс +38 (0342) 50-56-75

e-mail: law.centre@yahoo.com

http://www.lawcentre.com.ua/