Координаційна рада студентського самоврядування

Координаційна рада студентського самоврядування ННЮІ була створена в 2009 році на підставі Положення про студентське самоврядування в Юридичному інституті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з метою координації діяльності представників студентського самоврядування та створення активу студентства. На базі Координаційної  ради активно функціонує 5 секторів, а саме науковий, навчальний, культурно-просвітницький, спортивний, сектор зв’язків з громадськістю. Поділ КРСС на сектори дав змогу раціонально розподілити повноваження серед студентського активу. Представники секторів КРСС обираються на Конференції студентів Юридичного інституту і наділяються повноваженнями для організації життя студентства в межах завдань сектору, який особа представляє.

На даний час КРСС активно функціонує. За сприяння керівництва Юридичного інституту КРСС на сьогодні організовує роботу студентського радіо “Юрхвиля”, випуск газети “ЮрФакти Плюс”, організовує діяльність спортивних команд інституту, а також гуртків студентської творчості. В межах своїх повноважень КРСС намагається виконувати свою основну функцію – представляти права та інтереси студентства Юридичного інституту.

Діяльність Координаційної ради студентського самоврядування ННЮІ регулюється Положенням про студентське самоврядування в Юридичному інституті ПНУ ім. В. Стефаника.

Повноваження КРСС:

  • проводить повсякденну роботу щодо захисту прав і законних інтересів студентів;
  • спрямовує свою діяльність на активізацію участі студентів у навчальній та науковій роботі;
  • органiзацiя дозвілля та відпочинку студентів;
  • виховання патріотизму, дотримання чинного законодавства, моральних та етичних норм;
  • пропаганда здорового способу життя, запобігання вчиненню студентами правопорушень та iн.;
  • сприяння створенню і діяльності студентських організацій, наукових товариств, гуртків, клубів, координує їх роботу;
  • організація культурно-просвітницької і спортивно-оздоровчої роботи;
  • участь в організації міжфакультетських, міжвузівських і міжнародних зв’язків;
  • інформування студентів про свою діяльність;
  • прийняття регламенту та інші нормативних документів і рішеннь про порядок виконання функцій КРСС, узгодження їх в разі необхідності з керівництвом Інституту;
  • скликання чергових Конференцій студентів Інституту.

КРСС активно співпрацює зі студентськими організаціями нашого університету  та іншими університетами, громадськими організаціями, молодіжними об’єднаннями.

Координаційна рада запрошує небайдужих до своїх лав, до дружньої родини, активного, цікавого та енергійного колективу!

Завдяки спільним системним діям адміністрації та всіх студентів через студентські організації, університет постійно розвивається, студентське життя стає ще більш різноманітним і насиченим.

У Координаційній раді студентського самоврядування ННЮІ працюють студенти, «Студенти для студентів», – так вважають активісти КРСС ННЮІ.

Наші соцмережі :

https://www.facebook.com/femidaclub/?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX

inst @pnu_law

Голова Координаційної ради

Лук’янов Олег Степанович

0501506330  Oleh.lukianov.19@pnu.edu.ua