Вітаємо Вікторію Сікору, студентку ННЮІ з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

У ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з юридичних наук взяли участь 195 робіт з 50 ВНЗ країни. За результатами зовнішнього рецензування рекомендовано до захисту 114 робіт.
Відкрив захід голова організаційного комітету, проректор з наукової роботи, доктор юридичних наук, професор, академік НАПрН України А.П.Гетьман. Він повідомив, що визначення переможців було максимально об’єктивним та прозорим. Переважна кількість членів журі − викладачі різних ВНЗ, що стало запорукою чесності, об’єктивності і неупередженості. Учасники продемонстрували та підтвердили високий рівень знань. «Саме серед Вас, я переконаний, є майбутні кандидати та доктори юридичних наук, декани та ректори юридичних вишів, Ви – майбутнє нашої держави», − сказав Анатолій Павлович.

Сікора Вікторія, співпрацюючи з науковим керівником – Петровською Іриною Ігорівною – кандидатом юридичних наук, доцентом кафедри конституційного, міжнародного та адміністративно права, підготувала наукову роботу з адміністративного права України на тему: «Окремі питання застосування адміністративних договорів», з якою пройшла у фінал конкурсу і мала змогу відвідати місто Харків, де у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого виступила зі своєю доповіддю та зайняла почесне 3 місце!

Вітаємо переможницю конкурсу і наукового керівника з перемогою та бажаємо якомога більше перемог у майбутньому, адже саме це доводить високий рівень знань і вмінь наших студентів та доводить, що Навчально-науковий Юридичний інститут – потужний фундамент для виходу у світ висококваліфікованих юристів, які створять світле майбутнє нашої держави!