Команда Юридичного інституту бере участь у 11 Міжнародних судових змаганнях з міжнародного інвестиційного арбітражу (м. Франкурт-на-Майні)

13 березня 2018 року в м. Франкурт-на-Майні розпочали роботу найбільші світові 11 Міжнародні судові змагання з міжнародного інвестиційного арбітражу. Протягом 4 днів 47 команд з усього світу будуть змагатись в якості позивача та відповідача в кейсі, який стосується захоплення кораблів в заливі Нутка у 18 столітті та визначенні територіального впливу державами. Цього року Україну вперше представляють 4 команди, серед яких ННЮІ Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника, Львівський національний університет ім. І.Франка, Київський національний університет ім. Т. Шевченка та Національний юридичний університет ім. Я.Мудрого.
Жеребкування визначило нашу команду в групу В, де вона змагатиметься з такими провідними університетами як Université Paris Saclay (Франція), University of Bonn (Німеччина) та Universidad Francisco Marroquin (Гватемала).
Just keep your fingers crossed))