Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу наукових та творчих робіт з прокурорсько-слідчої діяльності

Генеральний прокурор України Юрій Луценко та Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич у жовтні 2017 року підписали спільний наказ «Про співпрацю та комунікацію між відомствами», який передбачає залучення прокурорів до проведення правоосвітніх навчань школярів та студентів, а також оголошення щорічних конкурсів творчих та наукових робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів.

В рамках цього Наказу заплановане щорічне проведення конкурсів серед студентів зі спеціальності 081 «Право» на всіх рівнях вищої освіти. Відповідно було оголошено конкурс для студентів юридичних спеціальностей на творчі роботи за темою: «10 кроків прокурора до подолання корупції».

Студентки Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника  Кравчук Уляна та Мельничук Галина стали переможцями обласного етапу Всеукраїнського конкурсу наукових та творчих робіт з прокурорсько-слідчої  діяльності. Гідно представили  інститут і вкотре підтвердили його добру  традицію  переможних виступів.