Триває ІІІ щорічна науково-практична конференція «Становлення та перспективи розвитку державної системи захисту критичної інфраструктури в Україні»

 

Організація з безпеки і співробітництва в Європі, Служба безпеки України та Навчально-науковий юридичний інститут ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника проводять ІІІ щорічну науково-практичну конференція «Становлення та перспективи розвитку державної системи захисту критичної інфраструктури в Україні» (http://www.critical-protection.cf).

Конференція проходить в м. Яремче Івано-Франківської області, вул. Петраша 30а, готель «Карпати»

Під час роботи конференції обговорюється Законопроект «Про критичну інфраструктуру та її захист» та окремі проблеми вітчизняної політики у сфері боротьби зі злочинністю у ракурсі наступних питань:1. Сучасний стан та розвиток законодавства України про критичну інфраструктуру та її захист; 2. Кримінальне законодавство України: Quo vadis? 3. Наслідки, генеровані злочинністю в Україні: особа, суспільство, держава.

Робота конференції здійснювється у формі експертних дискусійних платформ  шляхом обговорення певного питання перед аудиторією за участю експертів, що дає можливість одержати та обговорити відповідну інформацію. Цей формат є перспективним, оскільки залучає  науковий потенціал, потужніший за традиційні доповіді, представлені кожним виступаючим зокрема.

У роботі конференції беруть участь провідні фахівці державних органів та  навчальних закладів з усіх регіонів України (детальний перелік установ – на сайті http://www.critical-protection.cf)