Відбулося модельне судове засідання

12.12.2019 року у стінах Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника завдяки плідній співпраці Юридичної клініки та Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області було проведено модельне судове засідання цивільної справи про розподіл спільного майна подружжя.

Головуючою у модельному судовому засіданні була Іванна Петрівна Ковалюк – суддя Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області. Студенти-консультанти Юридичної клініки розподілили ролі учасників судового процесу, а суддя на основі своїх професійних здібностей, досвіду і знань вирішувала спір по суті та розтлумачила правильність застосування норм матеріального і процесуального права.

Окрему подяку висловлюємо голові Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області Антоняку Тарасу Михайловичу за активне сприяння в організації цього заходу та учням Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №16 за проявлений інтерес до тематики судового процесу.