Вітаємо стипендіатів благодійного фонду “Повір у себе” Голубовську Яну і Крижановську Наталію

Завершився фінальний етап конкурсного відбору студентів Прикарпатського університету для отримання стипендії від Благодійного Фонду «Повір у себе». Зазначимо, що стипендіальна програма Фонду створена для підтримки талановитих дітей із сільської місцевості, які прагнуть здобути якісну вищу освіту, отримати професію та реалізувати себе як особистість. 

Цьогоріч стипендіатами Благодійного фонду «Повір у себе» стали 15 наших найкращих студентів і впродовж 2021-2022 навчального року вони отримуватимуть щомісячно стипендію від Фонду у розмірі 2000 грн.

Серед них студентка Навчально-наукового юридичного інституту Яна Голубовська.

Також ще 9 студентів ПНУ отримають фінансову допомогу Благодійного фонду «Повір у себе» в оплаті вартості за проживання в гуртожитку університету на 2021-2022 н.р. Таку допомогу отримає студентка Навчально-наукового юридичного інституту Наталія Крижановська.

Зазначимо, що вже четвертий рік поспіль Прикарпатський університет спільно з Благодійним фондом “Повір у себе” успішно реалізує проєкт з надання підтримки студентам із сільської місцевості. Така співпраця відбувається в рамках двостороннього Договору, який був підписаний у 2018 році. За цей період допомогу Фонду отримали близько сотні наших студентів з сільської місцевості.

Прикарпатський університет вдячний засновникам Благодійного фонду “Повір у себе” Ірині та Віктору Іванчикам за співпрацю та підтримку студентської молоді Івано-Франківщини.

Довідково

Благодійний фонд «Повір у себе» – неприбуткова організація, заснована Віктором та Іриною Іванчиками у 2009 році. Метою фонду є сприяння розвитку освіти: матеріальна і духовна підтримка молодих талантів, а також тих, хто найбільше цього потребує.