17 листопада 2022 року у Міжнародний день студента у стінах Навчально-наукового юридичного інституту вчергове відбувся цікавий захід – інтелектуальна антикорупційна гра «Що? Де? Коли?»

17 листопада 2022 року у Міжнародний день студента🎓у стінах Навчально-наукового юридичного інституту вчергове відбувся цікавий захід – інтелектуальна антикорупційна гра «Що? Де? Коли?»
У грі проявили бажання взяти участь 8 команд: «АБО», «Бандерівці», «Близькі особи», «Гроза корупції», «Contra spem spero», «Legio», «Лідер», «Тємщики».
До складу високоповажного журі інтелектуальної гри входили:
🔸Максим Олександрович Яцина, доктор філософії (PhD) за спеціальністю 081 Право, викладач кафедри політики у сфері боротьби із злочинністю та кримінального права ННЮІ;
🔸Давид Михайлович Денега, партнер юридичної компанії «Legal Group»;
🔸Олег Степанович Лук’янов, сенатор ННЮІ.
Гра складалася з двох турів по 15 питань у кожному. Між турами була музична пауза: звучала пісня гурту «Антитіла», – «Лови момент» у виконанні студентки першого курсу, Софії Варцаб’юк.
У суперфіналі залишилися по одному представнику від кожної команди і Давид Михайлович поставив 5 запитань, щоб визначити переможця, який отримає нагороду від юридичної компанії «Legal Group».
В ході гри учасники дізналися про масштаби корупції, що історично охоплювала різні сфери життєдіяльності у різних країнах, показали ерудованість у питаннях історії, політики, спорту, музики, художньої літератури. Найголовніше – зробили висновок про неприйнятність, деструктивність корупції, як на побутовому та і на політичному рівнях.
За підсумками гри переможцями стали:
🥇місце здобула команда магістрів-першокурсників «АБО»;
🥈 місце за командою третьокурсників «Гроза корупції»;
🥉місце розділили між собою команди «Тємщики», «Contra spem spero», «Legio».
Всі учасники гри отримали заохочувальні бонуси від дирекції Навчально-наукового юридичного інституту.
Призери отримали цікаві книги від Юридична компанія Legal Group , посмакували піцу, яку люб’язно проспонсорував Профком студентів ПНУ ім. В. Стефаника , а переможці отримали ще й подарунковий сертифікат від гастро-закладу « М’ясоруб »– доставки шашлику №1.
Суперпризом була удостоєна капітан команди «Гроза корупції», – Марта Іванчук, яка отримала можливість пройти двомісячне оплачуване стажування у юридичній компанії «Legal Group».
Дякуємо студентам за участь, журі – за справедливе оцінювання, а організаторам – за цікаву і пізнавальну інтелектуальну гру.