Розпочинаємо проєкт «Академічна доброчесність як елемент формування культури законності в студентському середовищі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника»

Шановне товариство, ви і так знаєте, що студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника не списують, не займаються плагіатом, а викладачі вишу не думають про неправомірну вигоду. Натомість студенти в сучасній Україні інколи зіштовхуються з порушеннями культури законності через прояви хабарництва (пропозиції/обіцянки/надання неправомірної вигоди), а також трапляються випадки списування та плагіату.

Саме тому ми розпочинаємо проєкт «Академічна доброчесність як елемент формування культури законності в студентському середовищі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника», який дозволить підвищити рівень правової освіти в питаннях законності в середовищі викладацького складу і студентства університету. Проект реалізується за кошти Посольства Королівства Нідерландів в Україні і підтримки ЛМГО “Центр культурного менеджменту”.

Детальніше за посиланням.