Відбулася чергова дуальна лекція в рамках вивчення навчальної дисципліни «Інформаційні технології в юридичній діяльності»

4 березня 2021 року відбулася чергова дуальна лекція в рамках вивчення навчальної дисципліни «Інформаційні технології в юридичній діяльності» (викладач: кандидат юридичних наук, доцент кафедри кримінального права Козич Ігор Васильович). Цього разу гостем Навчально-наукового юридичного інституту ДВЗН «Прикарпатський національний університет імені В.Стефаника» став заступник керівника департаменту аналітичної та правової роботи – начальник правового управління (ІІІ) апарату Верховного Суду Зеленов Геннадій Михайлович.

Предметом обговорення на лекції стали сучасні інформаційні продукти та технології, які застосовуються в сфері кримінального судочинства в цілому та роботі Верховного Суду зокрема, можливості їх використання у навчальному процесі та у подальшій професійній діяльності. Лекторами також були підняті питання щодо найближчих перспектив впровадження новітніх ІТ у діяльність судових органів.