Онлайн захід “Перспективи реалізації у правничій професії та можливості кар’єрного росту”

15 квітня Навчально-науковий юридичний інститут Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника спільно з Асоціацією правників в Івано-Франківській області за організаційної підтримки освітньо-проектного центру університету “Агенти змін” провели онлайн захід про перспективи реалізації у правничій професії та можливості кар’єрного росту.

 

Так, доктор юридичних наук, професор кафедри цивільного права Зозуляк Ольга Ігорівна свою доповідь присвятила питанням розвитку цивільного права та впливу цього процесу на розширення можливостей професійної реалізації.

Доктор юридичних наук, доцент кафедри кримінального права Козич Ігор Васильович торкнувся проблематики тенденцій розвитку кримінального права та того, чого очікувати у зв’язку з цим у контексті професійної реалізації.

Кандидат юридичних наук, завідувач кафедри трудового, екологічного та аграрного права Яремак Зоряна Василівна розповіла про важливість вивчення екологічного права та зосередилася на питаннях професійного зростання у цій сфері.

Захід зібрав широку аудиторію, передусім учнів 9-11 класів, для яких питання вибору майбутньої професії є актуальним.