Відбулося практичне заняття для вчителів правознавства закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської ОТГ «Алгоритм розв’язання олімпіадних завдань з правознавства».

15 листопада 2022 року у Навчально-науковому юридичному інституті відбулося практичне заняття для вчителів правознавства закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської ОТГ «Алгоритм розв’язання олімпіадних завдань з правознавства».

 

 

Заняття провів досвідчений учасник олімпіадного руху, неодноразовий голова журі III етапу Всеукраїнської учнівської Олімпіади з правознавства, доктор юридичних наук, доцент, завідувач кафедри політики у сфері боротьби зі злочинністю та кримінального права Ігор Васильович Козич.
Ігор Васильович, поетапно охарактеризував алгоритм розв’язку олімпіадних правових задач із наведенням прикладів і зробив аналіз типових помилок у роботах учасників.
Учителі, які були присутні на практичному занятті задали доповідачу чимало питань у процесі обговорення, які стосувалися як розвязку задач так і роз’яснення деяких норм чинного законодавства.
Також у присутніх була можливість ознайомитися із виставкою наукових праць викладачів Навчально-наукового юридичного інституту, фахової і монографічної літератури на правову тематику.