Заняття студентів 4 курсу з фахівцями ТзОВ «Юридично-Земельний Центр-ІФ» Аллою Неште та Лілею Тимофєєвою

2 травня 2023 року у рамках вивчення дисциплін «Земельне право» та «Аграрне право» з ініціативи доцента кафедри трудового, екологічного та аграрного права Галини Мороз відбулося заняття студентів 4 курсу з працівниками ТзОВ «Юридично-Земельний Центр-ІФ». Із студентами навчально-наукового юридичного інституту сьогодні працювали: Алла Неште – адвокат, співзасновник  ТзОВ «Юридично-Земельний Центр-ІФ», сертифікований інженер-землевпорядник, земельний експерт Інституту політичної освіти та Лілія Тимофєєва – адвокат, провідний юрист ТзОВ «Юридично-Земельний Центр-ІФ», земельний експерт Інституту політичної освіти.

В ході заняття детально обговорено актуальні на сьогодні проблеми правового регулювання земельно-правових відносин, на основі конкретних практичних ситуацій та з представленням зразків документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку, студентам докладно роз’яснено тонкощі вирішення питань, пов’язаних із межовими спорами, спорами, пов’язаними із дотриманням правил добросусідства при користуванні землею, не залишилось й поза увагою питання особливостей приватизації земельної ділянки в умовах воєнного стану та встановлених на сьогодні обмежень.

Спілкування проходило у форматі діалогу, дискусії та активного обговорення найбільш актуальних питань земельно-правового характеру. Наприкінці заняття досягнуто домовленості про подальшу співпрацю між навчально-науковим юридичним інститутом та ТзОВ «Юридично-Земельний Центр-ІФ».