Студентка 1- го курсу магістратури Навчально-наукового юридичного інституту Кобащук Вікторія стала переможцем у відборі на навчання протягом семестру на юридичному факультеті Трнавського університету

Студентка 1- го курсу магістратури Навчально-наукового юридичного інституту Кобащук Вікторія стала переможцем у відборі на навчання протягом семестру на юридичному факультеті Трнавського університету в рамках Договору про академічну мобільність між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та Трнавським університетом.
У рамках академічної мобільності Кобащук Вікторія з 1жовтня 2023 року навчатиметься в м. Трнава за кошт гранту отриманого на основі спільної заявки від обох університетів.
Ця можливість навчання за кордоном у рамках академічної мобільності надає можливість поглибити свої знання в обраній сфері, здобути новий досвід і розширити свої горизонти. Окрім того, студентці повністю покриваються витрати на навчання, проживання та проїзд за рахунок фінансування ЄС в рамках програм академічної мобільності Еразмус+.
Бажаємо успіху!