Проф. Ю. В. Кернякевич-Танасійчук взяла участь у роботі міжнародної наукової конференції “Членство України в ЄС – перспективи та виклики”

Завідувачка кафедри судочинства, проф. Ю. В. Кернякевич-Танасійчук взяла участь у роботі міжнародної наукової конференції “Членство України в ЄС – перспективи та виклики”, яка відбулася 14.11.2023 р. на базі Університету Марії Кюрі-Склодовської (UMCS) (м. Люблін, Республіка Польща). Організаторами заходу виступили:  Європейський центр UMCS, Факультет права та адміністрації UMCS та Європейський центр університету в Нансі в рамках партнерства з містом Люблін.

В урочистому відкритті заходу взяли участь: ректор UMCS проф. Радослав Добровольський, Генеральний консул України в Любліні Олег Куц, Почесний консул Республіки Польща в Нансі Чеслав Бартела, заступник мера Нансі Антуан Ле Соллез, заступник мера Любліна д-р Маріуш Банах, директор Європейського університетського центру в Нансі проф.  Ів Петі, директор Європейського центру, Ph.D. Сильвія Кухарук, проф. ун-ту, декан Факультету права та адміністрації UMCS  проф. Анна Пшиборовська-Клімчак.

Учасниками конференції були провідні науковці Польщі, Франції та України. Крім виступів та обговорень на більш, ніж актуальну тематику членства України в ЄС, відбулося засідання Програмної ради Європейського центру UMCS, до складу якої включено проф. Ю. В. Кернякевич-Танасійчук.