30.11.23 відбулася інтелектуально-правова гра «Правова мозголомка» за участі студентів-правників Херсонського державного університету та Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Команди достойно змагалися та виборювали бали за правильні відповіді з правничих питань.

Привітати учасників гри завітали Алла Цапів – проректора ХДУ з міжнародної, соціально-гуманітарної й науково-педагогічної роботи та Олександр Лемещук – в.о. проректора з цифровізації, інноваційної, інвестиційної діяльності та науково-педагогічної роботи, аспірант кафедри комп’ютерних наук та програмної інженерії.

Кафедра національного, міжнародного права та правоохоронної діяльності Херсонського державного університету дякує за підтримку представникам Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника – Юрію Микитину, к.ю.н., професору, директору Навчально-наукового юридичного інституту, Заслуженому юристу України та Наталії Башурин, докторці філософії за спеціальністю 081 Право, заступниці директора Навчально-наукового юридичного інституту.

Оцінювало відповіді команд журі у складі:
Вікторія Рарицька – к.ю.н., заступник директора Навчально-наукового інституту заочної і дистанційної освіти ЗВО «Подільський державний університет»;
Юлія Томіліна – ст.викладач кафедри національного, міжнародного права та правоохоронної діяльності;
Надія Шевченко – к.ю.н., доцентка кафедри національного, міжнародного права та правоохоронної діяльності.
Технічний супровід забезпечила Світлана Лемещук – провідна фахівчиня гуманітарного відділу ХДУ та Євгеній Хоменко – інженер програміст І категорії.

Херсонський державний університет щиро дякує всім учасникам та вболівальникам і сподівається, що відбудуться і наступні тури гри за участі команд наших ЗВО та обов’язково у мирному Херсоні!