Запрошуємо Вас взяти участь у роботі XXІІ Міжнародної науково-практичної конференції «ВАСИЛЬЄВСЬКІ ЧИТАННЯ», присвяченої світлій памʼяті Заслуженого юриста України, доктора юридичних наук, професора Валентини Антонівни Васильєвої 4 – 5 жовтня 2024 року

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо Вас прийняти участь у роботі XXІІ Міжнародної науково-практичної конференції «ВАСИЛЬЄВСЬКІ ЧИТАННЯ», яка вперше відбудеться зі сталою назвою, присвяченою світлій памʼяті Заслуженого юриста України, доктора юридичних наук, професора Валентини Антонівни Васильєвої, та пройде 4 – 5 жовтня 2024 року на базі Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника (м. Івано-Франківськ).

Валентина Антонівна Васильєва завжди була світлою, енергійною і життєрадісною Людиною, яка об’єднувала навколо себе всіх, хто бажав працювати і розвиватися, а тому такий її образ назавжди залишиться у наших серцях. Наукова складова була для професора Валентини Антонівни однією із найважливіших сфер її життя, у яку Вченою вкладено знання, мудрість, професіоналізм і любов до своєї справи, що отримали своє втілення у її наукових розробках і виступах!

Враховуючи традиційність організації всеукраїнських і міжнародних науково-практичних конференцій, що за ініціативою професора Валентини Антонівни Васильєвої проводилися Лабораторією корпоративного права упродовж двох днів з глибокою науковою дискусією та виїздом до історичних і туристичних місць, у цьому році будемо раді вітати Вас теж прийняти участь у роботі конференції на Прикарпатті в атмосфері науковості, дружності, ідейності, толерантності та натхнення, що залишилися у наших спогадах з попередніх зустрічей і мають отримати продовження у тому ж класичному форматі, який з душею сформовано нашими Керівниками!

Детальніше у запрошенні!

 

БУДЕМО РАДІ БАЧИТИ ВАС СЕРЕД УЧАСНИКІВ КОНФЕРЕНЦІЇ!