Успішне проходження оплачуваного стажування студенток ННЮІ з подальшим працевлаштуванням у юридичній компанії MORIS

За підтримки нашого постійного та надійного партнера – юридичної компанії MORIS студентам Навчально – наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника було запропоновано чудову можливість набути практичні навички юриста у форматі оплачуваного стажування тривалістю 3 місяці у 2023 році.
Студентка 4-го курсу бакалаврату Мар’яна Каглійчук та студентка 1-го курсу магістратури Ірина Хрін Навчально – наукового юридичного інституту успішно пройшли відбір за результатами конкурсу.
“Дізнавшись про можливість пройти літнє оплачуване стажування у Адвокатському об’єднанні “Моріс Ґруп”, я одразу вирішила випробувати свої сили, оскільки неодноразово чула про цю компанію як про таку, в якій працюють професіонали своєї справи, які завжди готові ділитися своїми знаннями з підростаючим поколінням юристів.
Пройшовши етапи відбору, я отримала можливість стажування в період червня – серпня на посаді помічника юриста Практики корпоративного права та M&A. Правду кажучи, такий досвід був у мене вперше, оскільки до цього я не була знайома із сферою корпоративного права, тому більшість завдань були для мене хорошою можливістю навчитись чомусь новому. Робота з документами, які стосуються діяльності юридичних осіб, аналіз такої діяльності, пошук судової практики та навіть робота іноземною мовою поглибили мої знання, набуті в університеті. Загалом моє стажування у юридичній компанії було дуже позитивним досвідом і я вдячна за можливість навчатися та розвиватися під керівництвом висококваліфікованих професіоналів.
Та найголовніше в MORIS – це про людей. Надзвичайно вдячна адвокату, випускнику Навчально – наукового юридичного інституту Віталію Саветчуку, помічником якого я мала можливість бути, а також іншим колегам, які завжди були готові допомогти зі складнощами!” – ділиться враженнями студентка.
За результатами стажування студентку Ірину Хрін було прийнято на роботу у юридичну компанію MORIS.
“Я працюю молодшим юристом у галузі корпоративного права та M&A. Загалом у цій сфері ми забезпечуємо фахову підтримку клієнтам на всіх етапах ведення бізнесу в Україні та за її межами щодо створення, купівлі, реорганізації чи ліквідації компаній. Також до специфіки роботи входять консультації щодо дотримання корпоративного законодавства та захист і представництво прав клієнтів у корпоративних конфліктах та багато іншого”, – розповідає Ірина Хрін.
Висловлюємо щиру подяку юридичній компанії MORIS за партнерство та можливість спільно працювати над професійним зростанням молодих талановитих юристів!