В рамках “Школи практичного права” відбулася лекція на тему “Практичні аспекти застосування ЦПК України адвокатом та судом”

13 жовтня 2023 року в Навчально – науковому юридичному інституті відбулася лекція на тему “Практичні аспекти застосування ЦПК України адвокатом та судом”, яка проводилась в рамках Школи практичного права.

Спікером даного заходу був Андрій Устінський, випускник Навчально – наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, керуючий Адвокатського бюро «Андрія Устінського», адвокат, кандидат юридичних наук.

У межах лекції пан Андрій розповів нам: – особливості застосування деяких норм ЦПК України на практиці суддями та адвокатом; – які є колізії деяких норм ЦПК України в теорії та практичній діяльності; – особливості роботи адвоката в судах; – цікаві приклади з практики у різних ланках судової системи України. Піднята проблематика була досить актуальною та цікавою для присутніх аспірантів, магістрів та студентів 3-4 курсів, які вивчають процесуальні дисципліни. Щиро дякуємо Андрію Устінському за цікаву і корисну інформацію!