16 травня 2024 року відбулася гостьова лекція з “Виконавчого провадження”

16 травня 2024 року з метою поглибленого вивчення студентами третього курсу ОП «Право» навчальної дисципліни вільного вибору «Виконавче провадження» (керівник: старша викладачка Леся Степанівна Кульчак) у Навчально-науковому юридичному інституті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника була проведена гостьова лекція на тему «Приватні виконавці в Україні»!

Лектором був випускник Юридичного інституту 2001 року, а зараз: приватний виконавець, Голова Ради приватних виконавців Івано-Франківської області, член Кваліфікаційної комісії приватних виконавців України – Любомир Михайлович Ткачук !

Любомир Михайлович розповів студентам, що в Івано-Франківській області зареєстровано 6 приватних виконавців, а загалом в Україні їх налічується 370; які вимоги до особи, яка хоче бути приватним виконавцем і з яких етапів складається кваліфікаційний іспит; про особливості роботи приватного виконавця і чим вони відрізняються від держаних виконавців; який розмір винагороди приватного виконавця; які способи виконання судових рішень; що таке виконавчий округ і вимоги до офісу приватного виконавця; цікаві практичні приклади виконання судових рішень з власного досвіду.

Здобувачі вищої освіти отримали корисну та актуальну інформацію, а також мали змогу в режимі діалогу обговорити питання, які їх зацікавили у процесі проведення лекції.

Дякуємо Любомиру Михайловичу Ткачуку за цікаву, змістовну лекцію; за можливість студентам отримати корисну, практичну інформацію з перших вуст! Маємо надію, що такі лекції стануть традиційними!