Головна

<!–

Якість освіти
Престижність роботи
Рівень життя


–>

[huge_it_slider id=”2″]

В Україні історичні суспільно-економічні зміни 90-х років обумовили необхідність реформ у сфері юридичної освіти, на яку було покладено місію підготовки правників для розбудови української державності.

Навчально-науковий юридичний інститут був створений у 1992 році і розташований у мальовничому регіоні України – Прикарпатті.

На сьогодні Навчально-науковий юридичний інститут – це унікальне поєднання сучасної європейської освіти і класичних академічних традицій.

Основним завданням інституту є високий рівень юридичної освіти, яка забезпечується якісним складом професорсько-викладацького колективу, систематичною науковою роботою, залученням студентства до реалізації отриманих знань на практиці. Матеріально-технічна база забезпечує комфортні умови для навчання та гармонійно поєднується з неповторною атмосферою єднання студентства.

Навчання майбутнього юриста, окрім навчально-наукової складової, насичене творчістю, подіями та можливістю самореалізації у громадському житті.

 

Валентина Васильєва,
директор Юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор