Культурно-просвітницький сектор

Культурно-просвітницький сектор діє у складі Координаційної ради студентського самоврядування ННЮІ. Сектор має на меті розвиток талантів з числа студентів Юридичного інституту, а також організацію і проведення концертів та участь у різноманітних фестивалях та конкурсах.

Культурно-просвітницький сектор є об’єднанням творчих і креативних, сміливих новаторів і відкритих сердець в одне ціле. Сектор поєднує у собі співочу, танцювальну, акторську, поетичну, ораторську еліту юридичного інституту.

Діяльність культурно-просвітницького сектору регулюється Положенням про студентське самоврядування в Юридичному інституті ПНУ ім. В. Стефаника.

Даний сектор можна сміливо охарактеризувати як звершення високих форм мистецтва.

Завдання культурно-просвітницького сектору полягають у організації дозвілля студентів факультету, участі в заходах інституту, а саме: Посвята в першокурсники, День юриста, Весняна хвиля, День матері, Шевченківські дні, Андріївські вечорниці, День студента, КВК та інші заходи присвячені пам’ятним датам.

Розкриття нових студентських талантів і наповнення життя більш яскравими фарбами – це наше головне завдання.

На базі культурно-просвітницького сектору було створено:

  • ансамбль народних танців ТанцЮристи ;
  • ДрамГурток «ЮІ» ;
  • танцювальні та вокальні колективи ;
  • клуб КВК «Оголошені в розшук» ;
  • дебатний клуб ;
  • літературний клуб «БамBook».

Юридичний інститут є переможцем і призером конкурсу-огляду «Весняна Хвиля». Наші студенти втілюють свої таланти на рівні університету, регіональному, всеукраїнському та міжнародному рівнях, та гідно представляють Юридичний інститут.

Танець, вокал, КВК, постановки, концерти та багато іншого – все це тут!

І кожен студент при наявності творчих задатків, бажання і ентузіазму може стати членом великої і дружної родини культурно-просвітницького  сектору ННЮІ!

Посилання на наші сторінки :

https://www.facebook.com/femidaclub/

inst @pnu_law

Голова культурно-просвітницького сектору

Ільків Емілія Ігорівна
0999175991  ilkivemily@gmail.com