Сектор зв’язків з громадськістю

Сектор зв’язків з громадськістю діє у складі Координаційної ради студентського самоврядування ННЮІ та призначений для того, щоби якнайповніше залучити студентів Юридичного інституту до життя нашої альма-матер. Як керівник сектору, я намагаюся взяти до уваги усі побажання студентів Юридично інституту щодо організації поза навчального життя. Якщо у Вас є якісь ідеї і побажання, можете звертатися безпосередньо до мене. Діяльність нашого сектору, крім того, спрямована на доведення до відома студентів різноманітної інформації про заходи, що проводяться в межах інституту, університету, міста і, взагалі, всієї України. Основним чином, таке інформування проводиться за допомогою газети студентів Юридичного інституту «ЮрФакти Плюс», студентського радіо та наших соцмереж.

Газета «Юрфакти плюс»

Газета випускається періодично (раз на місяць) та виходить на новий рівень свого розвитку. Збільшується кількість сторінок. З’явились сталі рубрики, в межах яких студенти пишуть цікаві та корисні статті. Газета випускається в двох варіантах: паперовому та електронному. Якщо у Вас є якісь ідеї чи побажання щодо покращення нашої газети, то звертайтесь безпосередньо до мене, як головного редактора, або до своїх знайомих, які вже долучилися до постійного або тимчасового складу редколегії. У газети багато перспектив, але усі вони потребують Вашої уваги та допомоги. Якщо Ви відчуваєте бажання і талант писати – не треба його закопувати в землю. Потрібно його реалізовувати, поки є така можливість. Тому будемо Вас чекати.

Студентське радіо

Радіо працює щодня на великій перерві. В ефірі можна почути такі рубрики, як “Пісня на замовлення”,”Привітання”. Якщо Ви хочете зробити маленький, але дуже приємний сюрприз своїм одногрупникам, друзям чи навіть викладачам і привітати їх чи то з днем народження, чи то з іменинами або з якимось іншим святом, то можете звертатися до DJ або у 94 аудиторію щодня на великій перерві чи, безпосередньо до мене. Будемо раді Вас бачити.

ЮрТв

В нашому Інституті також існує такий структурний підрозділ, як ЮрТв. Що являє собою ЮрТв? Це служба фото та відео-кореспондентів, школа монтажу відео, підвищення навиків фотозйомки та професійної обробки фото. Якщо ти вмієш і можеш фотографувати, знімати, монтувати – ласкаво просимо! Ми завжди раді бачити у своїй команді нових, креативних людей.

Також наша команда працює над просуванням бренду Навчально-наукового Юридичного інституту в соціальних мережах (Instagram, Facebook, Tik Tok).

Студенти працюють у двох напрямках:

1) Основна робота над акаунтом (написання постів, естетичне оформлення історій, створення ствілин та ін.).

2) Фотозйомка, відеозйомка та монтаж.

 

Керівник сектору зв’язків з громадськістю

Кобащук Вікторія Ігорівна

+380985006974    thekobashchuk21@gmail.com