Спортивно-оздоровчий сектор

Спортивний сектор діє у складі Координаційної ради студентського самоврядування ННЮІ.

Невід’ємною та важливою частиною виховного процесу в ННЮІ, запорукою формування у студентства патріотичних почуттів, морального та фізичного здоров’я є фізичне виховання та спорт.

Спортивний сектор Координаційної ради вносить фізичну активність в життя студентів. Університетські спартакіади, кубки, змагання – ми повсюду! Наші спортсмени всебічно розвинені, доказом цьому слугують призові місця з різноманітних дисциплін.

Вести здоровий спосіб життя і бути завжди у хорошій фізичній формі – в інституті “модно”.

У нашому навчальному закладі історично склалися славні спортивні традиції, які підтримувались і збільшувались протягом усієї історії університету. Це й не дивно, адже, керівництво інституту та його тренерський склад завжди націлює своїх спортсменів на здобуття найвищих результатів. Це, звичайно, принесло свої плоди – ми вісім років поспіль стали переможцями студентської університетської спартакіади.

Спортивний сектор координаційної ради студентського самоврядування має на меті організацію дозвілля, планування і проведення спортивних заходів, формування команд з різних видів спорту. Результатом є участь у змаганнях різних рівнів, починаючи з студентської Спартакіади ПНУ.

Для спортсменів створені всі умови, щоб вони могли займатись улюбленим видом спорту: футболом, волейболом, баскетболом, легкою атлетикою, плаванням, настільним тенісом, та ін.

Основними напрямками діяльності спортивного сектору є:

  1. Проведення спортивних заходів в юридичному інституті;
  2. Організації спортивного дозвілля студентів;
  3. Пошуку спортивних студентів;
  4. Організації команд із базових видів спорту для виступу на щорічній університетській спартакіаді;
  5. Супроводу команди юридичного інституту на щорічній університетській спартакіаді;
  6. Підведення підсумків участі студентів у загально-університетській спартакіаді.

Окрім даного переліку функцій спортивного сектору одним із основних завдань є налагодження комунікації із старостами всіх курсів для здійснення оперативного пошуку здібних студентів, а також поширення серед студентів здорового способу життя.

Розвиток спорту є одним із важливих завдань інституту, саме тому студент повинен бути не тільки професійно-підготовленим юристом-фахівцем, але і всебічно розвиненою особистістю, і спортивний сектор відіграє в цьому значну роль.

 

Голова спортивного сектору

Грицюк Дмитро Петрович
0689482799  hrytsiukd@gmail.com”