Традиційні успіхи студентів Навчально-наукового Юридичного інституту на всеукраїнських студентських правничих олімпіадах

Протягом квітня 2017 року відбулись дві всеукраїнські олімпіади серед студентів-правників, а саме 11-12 квітня на базі Донецького юридичного інституту МВС України (м. Кривий Ріг) відбулася Всеукраїнська студентська олімпіади з кримінального права, а  11-13 квітня Запорізький національний університет приймав Всеукраїнської студентську олімпіаду з правознавства.

На олімпіаді з кримінального права у загальнокомандному заліку наші студенти вибороли друге місце серед двадцяти одного ВНЗ. Крім того, за результатами індивідуального туру всі наші учасниці – Бойчук Віта, Гулян Юля, Васильєва Ангеліна здобули індивідуальні другі місця.

Також успішним був виступ студенів і в Запоріжжі, де команда у складі Ошуст Ольги, Москалюк Марії, Обітоцького Андрія здобули третє загальнокомандне місце серед 134 студентів з 50 ВНЗ, які готують фахівців за спеціальністю «Право».

Варто відзначити, що уже протягом десяти років студенти Юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника безперервно займають перші-треті місця на фахових всеукраїнських олімпіадах.

Вітаємо призерів та професорсько-викладацький склад Навчально-наукового  Юридичного інституту, який долучився до підготовки студентів!