Студентка 2 курсу Навчально-наукового юридичного інституту Стручинська Христина взяла участь у Міжнародній програмі обміну Erasmus+ ” Join in! Europe needs us – Art workshops” Future vision of Europe

Студентка 2 курсу Навчально-наукового юридичного інституту групи ПР-21, Стручинська Христина, взяла участь у Міжнародній програмі обміну Erasmus+ ” Join in! Europe needs us – Art workshops” Future vision of Europe (22.07- 04.08.2023р)

Міжнародний обмін студентів відбувся у Будинку творчості університету Адама Міцкевича у Цьонженю (Познань).

На проекті учасники ділились враженнями та баченням формування спільного майбутнього Європи. Представники з України, Грузії , Греції та Польщі обмінялись досвідом, традиціями та поділитись культурою, а також попрактикувати спілкування іноземними мовами.

Програма проекту включала творчі майстер-класи, інтернаціональні вечори , поїздки, екскурсії та спілкування з молодю.

Також відвідали м. Ґнєзно, де змогли провести дискусію з мером міста та обговорити як країни-учасниці можуть повпливати на теперішнє становище Європи.

 

Для нашої студентки даний проект став не тільки цінним досвідом , але й ще однією можливістю розповісти світу про війну та наголосити на необхідності допомоги Україні і залучитись підтримкою іноземців.