Святкування Дня студента-2017

17 листопада 2017 року з нагоди святкування Дня Студента координаційною радою Навчально-наукового Юридичного інституту було проведено низку захопливих заходів для нашого студенства.

Традиційно, о 11:50 в Актовій залі ННЮІ відбулось відзначення кращих студентів з різних активностей. До привітального слова був запрошений Юрій Іванович Микитин – заступник директора ННЮІ, к.ю.н., доцент. Для відзначення кращих студентів на сцену були запрошені керівники всіх секторів КРССННЮІ: Явецький Тарас, Марковський Андрій, Бабак Віталій, Жукевич Марія, Сікора Вікторія, Кренців Ростислав та Угриновський Юрій.

Опісля відзначення студенти мали можливість спробувати себе в грі “Крокодил”, яка проходила в холі ННЮІ. Всім учасникам і переможцям передбачались солодкі та приємні подарунки.
Після цього, координаційною радою Навчально-наукового Юридичного інституту було проведено Брейн-ринг, на якому студенти змогли показати свої знання, креативність та ерудованість.
Участь у ньому взяли 4 команди,а саме:
– Банка тушонки
– Футбульори
– Ad glorium
– Фундамент
Переможцем Брейн-рингу стала команда ‘Банка тушонки’ у складі :
– Яш Костянтин
– Дронь Юлія
– Гошовський Василь
– Хемій Юлія
– Осипов Олег
– Пронич Роксолана
– Шинкарук Василь
Друге місце виборола команда ‘Футбульори’ та третє місце – ‘Ad glorium’.
Кожен з учасників отримав ще один безцінний досвід, оскільки така командна робота сильно зближує людей та змушує почути кожного!
Дякуємо усім за участь та вітаємо переможців!