Відбулися урочистості до Дня юриста

Зовсім нещодавно, 8 жовтня весь наш юридичний інститут на чолі з студентами, викладачами та запрошеними гостями відсвяткував день юриста. Усе розпочалося з концертної програми, яку для нас підготували учасники профкому та просто небайдужі студенти. Подивитись на це дійство міг кожен бажаючий, тому в залі не залишилося жодного пустого місця, ба більше, деяким доводилося і стояти, щоб оцінити талант студентів.

Зустріли нас та вели протягом усього шоу Писарчук Олексій та Аббасова Анастасія, в ролі ведучого та ведучої. Їхній артистизм залишив виключно приємні враження у кожного присутнього, а посмішка на їх обличчі допомогла глядачу краще відчути все те, що відбувалося на сцені. А там було ой як цікаво… Спочатку нам випала можливість почути привітання в адрес усіх юристів та побажання для студентів від директора Навчально-наукового юридичного інституту Васильєвої Валентини Антонівної. Згодом насолодитися піснею «Заграва» у виконанні прекрасної Костан Юліани та почути щирі побажання від проректора, доктора економічних наук, професора Якубів Валентини Михайлівни, яка своїми мудрими словами побажала всім студентам стати професіоналами у своїй діяльності. Опісля, до привітального слова було запрошено митрополита Івано-Франківського і Галицького — Іоасафа, який поділився своїм досвідом з всіма присутніми та вручив грамоту для інституту від Блаженнішого Епіфанія, митрополита Київського і всієї України.

Далі глядачі змогли зазирнути у далеке 17 століття, завдяки гумористичній сценці від студентів групи МП-12 «про те, як козаки листа до Міністерства освіти писали». Після чудової гуморески у виконанні студента групи МП-12 — Сиром’ятенка Станіслава, свої побажання змогла висловити доцент кафедри судочинства Логвінова Марія Володимирівна. Далі для усіх гостей виступила студентка групи ПР-14 — Книш Наталія із піснею «Гітара», рядки якої ще надовго залишились в головах слухачів.

До усіх привітань долучився також і заступник директора Навчально-наукового юридичного інституту, професор кафедри трудового, екологічного та аграрного права, доктор юридичних наук, доцент, заслужений юрист України — Вівчаренко Олег Антонович, який з посмішкою, побажав успіхів усім студентам. Після такого об’єму побажань та привітань глядачі змогли поринути у ритм чудового вальсу, який виконали студенти першого курсу. Цьогоріч першокурсники проявили себе не тільки активними, але і надзвичайно розумними, адже завдяки машині часу студентів групи ПР-11, ми змогли побачити яким буде наш інститут у 2039 році. Але це не все, адже група ПР-11 підготувала ще пісню, яка через свої рядки «Юрфак, мій рідний юрфак» ще надовго залишиться у пам’яті кожного з нас. Уже під кінець виступу згадана раніше Костан Юліана виконала пісню «Mon mec a moi» французькою мовою.

Після бурхливих оплесків концертна програма була завершена, але святкування продовжувалося і усі бажаючі отримали можливість залишити свій слід в історії нашого закладу, посадивши дерево, яке через кілька років милуватиме око студентів та гостей Національно-наукового юридичного інституту.