Відбулося нагородження призерів та учасників lV онлайн-олімпіади з правознавства та IV конкурсу правничих творів есе серед учнів закладів загальної середньої освіти та студентів 1-2 курсів фахових коледжів

17 травня 2023 року в актовій залі Навчально-наукового юридичного інституту відбулося нагородження призерів та учасників lV онлайн-олімпіади з правознавства та IV конкурсу правничих творів есе серед учнів закладів загальної середньої освіти та студентів 1-2 курсів фахових коледжів.
В цих інтелектуальних змаганнях виявили бажання спробувати власні сили не тільки поціновувачі права з Івано-Франківської області, а й з Закарпатської, Київської та Житомирської областей.
Професор кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права, Віталій Васильович Книш вручив призерам дипломи і брендовані подарунки; учасникам, – грамоти за активну участь, а наставникам, – подяки!
P. S. Шановні призери та учасники, за цим покликання ви можете знайти всі фото з нагородження! https://fex.net/uk/s/erfvrly
Термін дії покликання – 7 днів‼️