Вітаємо професора Павла Львовича Фріса з обранням до складу робочої групи з питань реформування юридичної освіти Комітету з питань правової політики

Комітет Верховної Ради України з питань правової політики оновив та затвердив склад робочої групи щодо реформування юридичної освіти.
До складу  робочої групи увійшов професор кафедри політики у сфері боротьби зі злочинністю та кримінального права навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, доктор юридичних наук, професор Фріс Павло Львович.
Цей крок спрямований на активізацію роботи щодо вдосконалення системи юридичної освіти відповідно до стандартів ЄС та направлений на реалізацію звіту Європейської комісії щодо України в межах пакета розширення ЄС .
Основний акцент буде зроблено на модернізації освітніх програм, з особливою увагою до етики, практичної підготовки, права ЄС, забезпечення доброчесності, а також впровадження (удосконалення) єдиного державного кваліфікаційного іспиту. Окрім того, робоча група підготує пропозиції щодо посилення вступних вимог до правничих шкіл, удосконалення процесу ліцензування та запровадження прозорих та справедливих механізмів державного фінансування підготовки юристів.