Проведено правопросвітницький захід для учнів десятого класу ліцею №23 імені Романа Гурика

«18» квітня 2024 року у рамках меморандуму про співпрацю між Навчально-науковим юридичним інститутом Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Ліцеєм №23 імені Романа Гурика Івано-Франківської міської ради проведено правопросвітницький захід для учнів десятого класу.
Співпраця між навчальними закладами спрямована на об’єднання наукових потенціалів, організацію та проведення культурних і просвітницьких заходів виховного характеру.
З лекційним заняттям для учнів ліцею виступила фахівець II категорії юридичної клініки Навчально-наукового юридичного інституту Наталія Крижановська, тема обговорення у зв’язку із останніми подіями є дуже актуальною, а саме: «Скінхеди, бонхеди чи все ж таки просто злочинці? Особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх».
Учні ліцею активно брали участь в обговоренні, окрема подяка директору ліцею Василику Миколі Дмитровичу та заступниці директора з навчально-виховної роботи Турій Ірині Михайлівні за допомогу в організації та проведенні заходу.